Productcatalogus

Als gevolg van gestegen algemene en transportkosten zien wij ons genoodzaakt om een verhoging van 3% op de brutoprijzen toe te passen in 2017. Deze gaat in op 1 februari 2017. Sommige artikelen kunnen hiervan afwijken in positieve of negatieve zin onder andere door gewijzigde inkoopprijzen. Uw kortingen blijven ongewijzigd. Eventuele nettoprijs afspraken zullen evenredig worden aangepast. Download hier de officiële communicatiebrief rond de aanpassing van de brutoprijzen in Nederlands of het Frans.

In afwachting van de nieuwe Prijslijst 2017 kunt u wel nog steeds gebruik maken van Prijslijst 2016. Hou er wel rekening mee dat de prijzen in Prijslijst 2016 niet meer actueel zijn vanaf 1 februari 2017.

Wij kunnen u wel alvast een Excel aanbieden Excel Prijslijst 2017 met de nieuwe brutoprijzen per kortingsgroep voor het jaar 2017. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen heeft dan kan u contact opnemen met uw accountmanager, filiaal- of binnendienstmedewerker.