Al ziet u onze producten niet altijd...

DYKA altijd dichtbij

Toepassingen - C&I

Al bent u zich er niet altijd van bewust, DYKA's producten zijn al jaren een onontkoombaar onderdeel van uw en ons dagelijks leven.

In de ondergrondse infrastructuur functioneren onze producten feilloos voor de aan- en afvoer van water, voor de aanvoer van gas, de bescherming van kabels (elektro-, glasvezel- en telecomkabels). We produceren en leveren ook complete systemen voor de infiltratie van regenwater in de ondergrond en om huishoudelijke afvalwaters efficiënt te kanaliseren.

Kortom, allerlei toepassingen die onze samenleving maken tot wat ze is.

Zelfs tot in uw directe woonomgeving

Toepassingen - B&I

Ook in uw woning of op uw werk en bij het beoefenen van uw sport of hobby heeft u een grote kans dichtbij één van DYKA's producten te zijn.

Denkt u aan de waterleiding, de afvoerleiding aan de gootsteen, het toilet, de douche etc… Maar ook elektrobuis waardoor de electriciteit of het data-verkeer uw woning binnenkomt en wordt verdeeld naar diverse aansluitpunten. De gasbuis naar uw fornuis of (sfeer-)kachel. Vaak zijn onze producten 'verstopt' in de muur, onder de vloer of in de grond. Om daar probleemloos én gedurende vele jaren hun werk te doen.