Een kleine ruimte? Dat vraagt om flexibele oplossingen!

13 januari 2016

Rony Aerts Filiaalhouder Hoogstraten

 

Monteren op de vierkante centimeter is voor u als installateur de gewoonste zaak van de wereld. In sommige krappe situaties is het echter wel passen en meten. Geen zorgen, juist bij dat soort ingewikkelde situaties biedt DYKA de juiste oplossing!

Uitgebreid assortiment hulpstukken      

Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u voor elk probleem een goede oplossing. Al deze oplossingen vragen ook om bijpassende hulpstukken. Daarom is ons hulpstukkenassortiment zeer uitgebreid. Het is soms een hele puzzel om de juiste hulpstukken bij elkaar te verzamelen, maar dan heeft u ook een oplossing die voldoet aan alle kwaliteitseisen en die ook stromingstechnisch klopt.  

Een oplossing die voor ú het beste is

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak en een grote kennis van het uitgebreide DYKA-assortiment. Ze doen dan ook niets liever dan samen met u de juiste oplossing in elkaar puzzelen. Daarbij geldt altijd het principe: "Een oplossing zoeken die je ook thuis of bij je vrienden zou realiseren!" Vooral het materiaal dat in de muur of vloer verdwijnt moet voor 50 jaar probleemloos functioneren zonder lekkage of aantasting van het materiaal.Kwaliteit staat bij ons daarom áltijd voorop!

Verschillende materialen verbinden

PVC koppelen aan een stalen of gietijzeren verbinding gaat niet met een lijmverbinding. Daarom hebben wij een rubberen overgangskoppeling in ons assortiment. Ook voor de overgang van PE naar PVC hebben we diverse rubberringverbindingshulpstukken op voorraad. Onze filiaalmedewerkers helpen u graag bij een passende oplossing voor elke situatie!

Vraag uw DYKA-medewerker naar meer van deze handige oplossingen of bekijk ze allemaal in onze E-shop!