Geluidsoverlast van afvalwater beperken met DykaSono

31 maart 2017

Stilte en rust. Onbetaalbaar! DYKA maximaliseert het comfort in huis door irritante geluiden van de sanitaire installatie te onderdrukken. Hoe? Met het geluidsarme binnenrioleringssysteem genaamd DykaSono.

Een wasmachine, een verwarmingsketel, of het geluid van afvalwater van een doorgespoelde WC. Gezellig klotsend door leidingsystemen verborgen in de binnenmuren. Net terwijl uw klant een dutje tracht te doen. Of te genieten van de stilte in dat heerlijk stuk muziek. Gezellig toch? Een stille riolering is een zegen voor iedere klant. Maar u als installateur wil natuurlijk ook wat.

Daarom ontwikkelden wij DykaSono, voor uw comfort en dat van uw klant. Een binnenrioleringssysteem waarmee DYKA aan de modernste bouwvereisten en de hoogste gebruikersverwachtingen beantwoordt. Een binnen­riolering die onopgemerkt blijft. In alle stilte. Zoals het hoort en ongehoord.

Eenvoudige installatie
DykaSono, is bekend terrein voor de vakman: PVC. De voordelen zijn bekend: eenvoudige verwerking en moeiteloze aansluiting op andere leidingsystemen.

Alle standaard maten zijn beschikbaar. Koppelingen gebeuren door gebruiksvriendelijke moffen. Zo gaat het monteren snel en effectief zonder speciaal gereedschap.

DykaSono is het enige PVC-systeem op de markt met bewezen superieure geluiddempende eigenschappen. Hoe krijgt DYKA dat voor elkaar? Door de buizen te verzwaren met bariumsulfaat. Want een verzwaarde wand, laat minder trillingen en dus ook minder geluid door. DYKA voorziet ook speciale geluiddempende bevestigingsbeugels. Die reduceren het lawaai nog meer.

Een compleet systeem
DykaSono is dan ook meer dan een buis. Het is een compleet systeem. Daarbij horen koppelingen, beugels, buizen én advies. DykaSono is immers ons eigen ontwerp. Onze medewerkers van de afdeling Engineering & Consultancy staan dan ook altijd klaar met advies: voor u als installateur of de architect. DykaSono is vlot verkrijgbaar in al onze filialen.