Drie slimme oplossingen voor de toiletaansluiting!

08 januari 2016

Komt het u bekend voor? Bij het aansluiten van het toilet blijkt de rioleringsbuis niet in het verlengde te zitten van de toiletaansluiting. Geen nood want DYKA biedt u drie slimme oplossingen aan!

Closetafvoermanchet nr 5

Deze afvoermanchet is bestemd voor aansluiting op closetpotten met de volgende uitlaten: S, AO, MO, USV en UPK. Met de afvoermanchet kunt u een verbinding maken met een PVC-buis van Ø75 en 80 mm. Het universele excentrische afvoermanchet zorgt ervoor dat het wél past.

 

Closetmof nr. 7

Speciaal voor die gevallen, waar de rioleringsbuis niet recht tegenover de closetpotuitlaat uitkomt, biedt de Closetmof nr. 7 uitkomst. De sprong bedraagt 20 mm. Deze mof is speciaal bestemd voor aansluiting van closetpotten met de volgende uitlaten: S, AO, MO, USV, UPK en PK. De mof biedt aansluiting op een PVC-buis van Ø100 en 110 mm.

 

Closetmof nr. 8 / 8B

Bestemd voor aansluiting van closetpotten met de volgende uitlaten : S, AO, MO, USV, UPK en PK. Speciaal ontworpen voor díe gevallen, waarin de rioleringsbuis niet recht tegenover de closetpotuitlaat uitkomt. De sprong bedraagt 20 mm.

 

Interesse? Vraag uw DYKA medewerker naar meer van deze handige oplossingen!