Drie handige producten bij renovatiewerkzaamheden!

11 januari 2016

Oplossingen

Tijdens uw renovatiewerzaamheden komt u vast wel eens voor onaangename verrassingen te staan. Logisch, want het maken van aansluitingen is niet altijd even eenvoudig. Geen nood! DYKA heeft een aantal superhandige oplossingen voor u klaarliggen.

Oplossingen voor een afgebroken buis

Wat dacht u van een speciale vloerbuismanchet (Ø 50 mm) die u kunt toepassen wanneer de afvoerbuis van een wastafel op vloerpeil is afgebroken? Zo heeft u gelijk een betrouwbare afdichting. Probleem opgelost! Een alternatief is onze reparatiemof van PVC. Hiervan gaat het spie-eind in de vloerbuis en het mof-eind sluit u aan op de buis naar de wasbak. De lijmverbinding zorgt op zijn beurt voor een goede afdichting.

Als een mof monteren onmogelijk is…

Heeft u een 110mm buis met de wand of vloer gelijk gezaagd en heeft u daardoor niet de mogelijkheid om een mof te monteren? Geen nood, onze inbouwverlopen vormen de oplossing. Met een haakse slijper kunt u de buis gelijk met de bodem afsnijden. Het overgangstuk kunt u vervolgens rechtstreeks in de buis monteren. Zo heeft u geen mof meer nodig.

Ook aan de slag met deze handige producten? Ze liggen voor u klaar in het DYKA filiaal bij u in de buurt!