Nieuws

Alle nieuws- en persberichten

DYKA introduceert TECElogo 19-04-16

Voor ons professionele leidingsysteem TECElogo heeft u geen persgereedschap meer nodig. Het meest geschikte gereedschap heeft u namelijk altijd bij u: uw handen. Werken met uw handen heeft vele voordelen.


>> Lees verder

ULTRA KYMA project in Harelbeke 22-03-16

Onlangs werd ULTRA KYMA 600 toegepast bij de nieuwbouw van een grote loods in de gemeente Harelbeke. Daar werd het systeem ingezet om het regenwater te bufferen en vertraagd af te voeren. Oorspronkelijk had de ontwerper een ontwerp bezien met betonbuizen. Toen de aannemer op zoek ging naar een alternatief in kunststof, kwam hij al snel bij Dyka terecht.


>> Lees verder

Waarde halen uit uw investering met DYKA AIR 18-03-16

Bedrijfseigenaar Marc Ceelen van Bouwonderneming Marc Ceelen BVBA uit Hamont heeft al verschillende projecten met het ventilatiekanalensysteem van DYKA-AIR erop zitten. Ook voor de nieuwbouw woning van zijn zoon Bart Ceelen waarvan de werken starten in Maart kiest Marc voor het DYKA-AIR ventilatiekanalensysteem.


>> Lees verder

DYKA AIR Project Moerbrugge 14-03-16

Begin 2015 kreeg de firma Snick de opdracht een nieuwbouw villa in Moerbrugge te voorzien van de allernieuwste installatietechnieken waaronder ook een duurzaam ventilatiekanalensysteem.


>> Lees verder

ULTRA KYMA project in Harelbeke 08-03-16

Het beste leidingsysteem voor het bufferen van regen-, oppervlakte- en afvalwater noemt Dyka Plastics het: ULTRA KYMA PP SN 8. Dit leidingsysteem bestaat uit een tweelaags polypropyleen buis die glad is van binnen en geribbeld van buiten. Het heeft meerdere voordelen boven systemen van beton of gres.


>> Lees verder

DYKA introduceert DYKA-AIR 15-02-16

Wij introduceren DYKA AIR: het ventilatiekanaalsysteem dat schoon, stil en energiezuinig is dankzij de revolutionaire aerodynamische eigenschappen.


>> Lees verder

DYKA op Salon des Mandataires 10-02-16

Op donderdag 18 en vrijdag 19 februari 2016 vindt de 11e editie van de jaarlijkse vakbeurs 'Salon des Mandataires' plaats. Bezoek deze toonaangevende vakbeurs en ontmoet de personen die betrokken zijn bij het dagelijks bestuur van de lokale overheden!


>> Lees verder

PERSBERICHT: DYKA Bioplastic 01-02-16

DYKA, fabrikant van kunststof leidingsystemen, heeft als eerste bedrijf in de wereld een Bioplastic leidingsysteem ontwikkeld voor de woningbouw. De nieuwe productlijn met leidingen en hulpstukken is gemaakt van PLA; een hernieuwbare plantaardige grondstof afkomstig uit suikerbiet of suikerriet.


>> Lees verder

Vacature Medewerker orderverwerking C&I 29-01-16

Dyka Plastics NV is gevestigd in Overpelt, maakt deel uit van Tessenderlo Group en is een vooraanstaand producent van kunststof leidingsystemen. Wij zoeken voor verkoopsafdeling binnendienst Civils & Infrastructure een Medewerker orderverwerking.


>> Lees verder

Geef brand geen kans met DYKA brandmanchetten! 22-01-16

In appartementen en openbare gebouwen zijn doorvoeringen en sparingen een bedreiging voor de brandwerendheid. Dat vraagt om een extra beveiliging tegen brand.


>> Lees verder

BEURZEN

Aquarama

Aankondiging deelname Aquarama 04-10-15

DYKA zal vertegenwoordigd zijn op de tiende editie van de beurs Aquarama. Met thema's zoals watertechnologie en waterbehandeling zal DYKA op Aquarama haar expertise hierin kunnen delen en zullen industriële eindgebruikers bij ons terecht kunnen voor oplossingen inzake watermanagement. Dus kom zeker een bezoek brengen aan onze stand!


>> Lees verder

PARTNERS

Klik hier voor meer informatie

Lancement Hydro Mat à Grâce-Hollogne 02-10-15

Après le succès du 'shop in shop' HYDRO MAT incorporé dans le dépôt de DYKA Fleurus (Heppignies) les 2 sociétés ont décidés d'ouvrir un deuxième 'shop in shop' HYDRO MAT, maintenant incorporé dans le dépôt de DYKA GRACE-HOLLOGNE, et ceci à partir de septembre 2015.


>> Lees verder
VinylPlus

DYKA Officieel partner VinylPlus 20-09-15

Vanaf heden is DYKA erkend als officiële partner van VinylPlus. Dit certificaat is een bevestiging van de jarenlange inspanningen die DYKA leverde en nog steeds levert om een maatschappij te creëren waarin op een duurzame manier wordt omgegaan met PVC.


>> Lees verder

PRODUCTEN

Rainbox Cube

NIEUW: RAINBOX® CUBE 25-03-15

De RAINBOX® CUBE opent nieuwe perspectieven voor ontwerp en bouw van volledige systemen voor infiltratie en retentie van hemelwater. Daarnaast is hij omwille van zijn unieke structuur bestand tegen zware verkeersbelasting.


>> Lees verder
Rainbox Cube 3S

NIEUW: RAINBOX® 3S 25-03-15

De veranderde gewestelijke en gemeentelijke regelgeving hebben ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven en particulieren te maken krijgen met vraagstukken rond regenwater. De RAINBOX® 3S helpt u regenwater zelfstandig op te vangen en op te bergen.


>> Lees verder
Dyka Sono

NIEUW: DykaSono 29-01-15

Dyka lanceert met DykaSono de stilste binnenriolering in PVC. Een uniek mofsysteem met rubberringverbinding garandeert een probleemloze en snelle montage. Ontdek de DykaSono en maak komaf met geluid.


>> Lees verder
Dyka Air

NIEUW: DykaAir 29-01-15

Dyka nu ook actief in de wereld van de luchtkanalen voor ventilatietoepassingen. Met Dyka Air biedt Dyka een compleet systeem van kanalen voor ventilatie aan. Dyka Air biedt een antwoord aan alle uitdagingen bij ventilatietoepassingen.


>> Lees verder

Producten

Open hier de pdf van de DYKA Catalogus 2017

Nieuwe DYKA Catalogus 2017 online! 29-06-17

In onze nieuwste DYKA Catalogus 2017 vindt u ons actuele assortiment maar ook handige tips en gereedschappen voor een juiste installatie van onze leidingsystemen!


>> Lees verder

RENOVATIE EN ONDERHOUD

Geef brand geen kans met DYKA brandmanchetten! 22-01-16

In appartementen en openbare gebouwen zijn doorvoeringen en sparingen een bedreiging voor de brandwerendheid. Dat vraagt om een extra beveiliging tegen brand.


>> Lees verder

Een kleine ruimte? Dat vraagt om flexibele oplossingen! 13-01-16

Monteren op de vierkante centimeter is voor u als installateur de gewoonste zaak van de wereld. In sommige krappe situaties is het echter wel passen en meten. Geen zorgen, juist bij dat soort ingewikkelde situaties biedt DYKA de juiste oplossing!


>> Lees verder

Drie handige producten bij renovatiewerkzaamheden! 11-01-16

Tijdens uw renovatiewerzaamheden komt u vast wel eens voor onaangename verrassingen te staan. Logisch, want het maken van aansluitingen is niet altijd even eenvoudig. Geen nood! DYKA heeft een aantal superhandige oplossingen voor u klaarliggen.


>> Lees verder

Drie slimme oplossingen voor de toiletaansluiting! 08-01-16

Komt het u bekend voor? Bij het aansluiten van het toilet blijkt de rioleringsbuis niet in het verlengde te zitten van de toiletaansluiting. Geen nood want DYKA biedt u drie slimme oplossingen aan.


>> Lees verder

Nu tijdelijk sterk in prijs verlaagd! 06-01-16

Klagen uw klanten over stankoverlast door rioollucht? DYKA biedt een mooie oplossing: onze doucheput met rubberen membraam voorkomt dat watersloten droog komen te staan door sporadisch gebruik of leeghevelen. Deze put is voorzien van een RVS rand en rooster, in hoogte verstelbaar én 360 graden draaibaar. Een ABS kunststof 90 graden aansluitbocht en een uitneembare kloksifon worden standaard meegeleverd. Zo realiseert u heel eenvoudig een afvoercapaciteit van 30 liter per minuut.


>> Lees verder

Onvoorziene situaties tijdens renovaties? 04-01-16

Het snel en kundig verleggen en aansluiten van leidingen voor riolering, water, CV en ventilatie is een serieuze klus. Bovendien is het vaak een verrassing welk materiaal u tegenkomt. Hoe maakt u de overgang van het ene materiaal naar iets anders? Op zo’n moment heeft u vooral behoefte aan slimme en flexibele oplossingen om de klus snel te kunnen klaren…


>> Lees verder

Handige Renovatiekrant voor Installateurs 07-12-15

Renovatie -en onderhoudsklussen zijn interessante opdrachten. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun huis te renoveren en groot onderhoud te doen in plaats van te verhuizen naar nieuwbouw. Dit is uiteraard goed nieuws voor u als installateur. In de Renovatie & Onderhoud krant van DYKA vindt u allerlei praktische oplossingen en handige tips die u van pas kunnen komen bij renovatieklussen.


>> Lees verder

RÉNOVATION ET ENTRETIEN

Journal pratique Rénovation & Entretien 07-12-15

Traveaux de Rénovation & Entretien sont très intéressant. De plus en plus souvent, les gens choisissent de faire de gros travaux de rénovation et d’entretien dans leur maison plutôt que de déménager dans du neuf. Pour vous en tant qu’installateur, c’est bien évidemment une bonne nouvelle. Dans le journal Rénovation & Entretien de DYKA, vous trouverez une foule de solutions pratiques et de conseils qui viendront à point nommé lors des travaux de rénovation.


>> Lees verder

THEMA REGENWATER

Regenwater gebruiken wordt steeds interessanter 29-08-16

Als installateur kunt u op verschillende manieren met regenwater omgaan. U kunt regenwater laten infiltreren maar ook hergebruiken. Het laatste wordt voor uw klant steeds interessanter.


>> Lees verder

Ontdek onze handige tips voor uw regenwaterafvoer 26-08-16

Verlos uw klant van stankoverlast door rioollucht met de RWA sifon. Hou uw voeten droog met ACO afvoergeulen. Ontdek onze handige oplossingen.


>> Lees verder

Creëer snel een groot infiltratievolume met voorverpakte infiltratiekratten 11-08-16

Bij het plaatsen van infiltratiesystemen kunt u in situaties terecht komen waarin u een beperkte bruikbare grondoppervlakte heeft. In zo een geval kiest u voor de Rainbox 3S infiltratiekratten van DYKA.


>> Lees verder

Maak komaf met verstopte afvoerbuizen 05-08-16

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Bladeren en ander vuil verstoppen de afvoerbuizen of belemmeren de goede werking van uw infiltratiesysteem. DYKA biedt hiervoor verschillende oplossingen aan.


>> Lees verder

DYKA introduceert thema Regenwater 13-06-16

In de winter hebben we vaak af te rekenen met langdurige periodes van neerslag. In de zomer tekenen wij naast lange periodes van droogte soms zeer felle buien op die onmogelijk opgevangen kunnen worden met een gemengd stelsel. Huishoudelijk afvalwater en regenwater scheiden is dus de boodschap. Steeds vaker gaat men daarbij op zoek naar oplossingen om verstandig met regenwater om te gaan. Dit is uiteraard goed nieuws voor u als installateur!


>> Lees verder

Thema Binnenklimaat

Maak een goede verbinding 07-04-17

Het maken van goede verbinding vereist een nauwkeurige manier van werken en een zekere vakkennis. Iedere situatie is namelijk verschillend.


>> Lees verder

Geluidsoverlast van afvalwater beperken met DykaSono 31-03-17

Stilte en rust. Onbetaalbaar! DYKA maximaliseert het comfort in huis door irritante geluiden van de sanitaire installatie te onderdrukken. Hoe? Met het geluidsarme binnenrioleringssysteem genaamd DykaSono.


>> Lees verder

Ventileer fluisterstil 28-03-17

Het comfort binnenshuis wordt niet alleen door de luchtkwaliteit en binnentemperatuur bepaald. Ook eventuele geluidsoverlast kan een rol spelen.


>> Lees verder

Eén systeem voor elke woning met DYKA AIR 22-03-17

Een gezond binnenklimaat is van groot belang in de moderne woningbouw met z’n hoge isolatie waarden. Ventilatie biedt dikwijls de juiste oplossing. En of het nu gaat om een nieuwbouw -of renovatie project, met de ventilatiekanalen van DYKA AIR heeft u één praktisch kunststof ventilatiekanalensysteem voor elke woning.


>> Lees verder

DYKA introduceert thema Binnenklimaat 20-03-17

In onze moderne maatschappij brengen wij heel wat tijd binnen door. Een goed binnenklimaat is dus van groot belang. Naast het isoleren en beperken van warmteverliezen gaan bewoners steeds vaker op zoek naar oplossingen om het comfort binnenshuis te vergroten.


>> Lees verder

VACATURES

Vacature Medewerker orderverwerking C&I 29-01-16

Dyka Plastics NV is gevestigd in Overpelt, maakt deel uit van Tessenderlo Group en is een vooraanstaand producent van kunststof leidingsystemen. Wij zoeken voor verkoopsafdeling binnendienst Civils & Infrastructure een Medewerker orderverwerking.


>> Lees verder

Vacature Sales Engineer C&I 01-12-15

Dyka Plastics NV is een onderdeel van de Tessenderlo Group. DYKA ontwikkelt, produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen. Deze worden o.a. toegepast in de wegen- en industriebouw en voor de distributie van gas, water en telecom. Klanten zijn aannemersbedrijven, nutsbedrijven, industrie, openbare besturen, professionele installateurs en handelaars. Ter versterking van ons verkoopsteam zoeken wij een Sales Engineer C&I.


>> Lees verder