Ventileer fluisterstil

28 maart 2017

   

Wie kent het niet: bij het reinigen van de afvoerventielen worden de instellingen van uw ventilatiesysteem verstoord, waardoor u uw systeem opnieuw moet instellen.

 
TIP
Plaats een DucoVent. De DucoVent is zeer eenvoudig te installeren en te reinigen. De magneetstrips op de afdekplaten maken het gemakkelijk om de afdekplaat te verwijderen. Op die manier hoeft u het afvoerventiel na reiniging niet meer in te regelen. Ontdek ook de aluminium variant met een extra akoestische dempingmousse voor een fluisterstille werking.
 
 
 
 

 

Het comfort binnenshuis wordt niet alleen door de luchtkwaliteit en binnentemperatuur bepaald. Ook eventuele geluidsoverlast kan een rol spelen. Het geluid van een ventilatiesysteem kan soms storend werken. Steeds meer overheden stellen minimumeisen voor geluidswering in woningen en kantoren. Essentieel is dan welk ventilatiesysteem u kiest.

Als u verse lucht op natuurlijke wijze wilt toevoeren en mechanisch wilt afvoeren, dan kiest u voor de ventilatieboxen van Duco. De DucoBox ventilatieboxen behoren tot de stilsten in hun klasse en vormen het kloppend hart van uw ventilatiesysteem.

De DucoBox Silent heeft een maximaal geluidsvermogen van 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast. Met een afzuigcapaciteit van maar liefst 400 m³/u en de mogelijkheid om nog extra geluiddemping toe te voegen is de DucBox Silent de stilste afvoerbox van Europa. Lees hier meer over vraag gestuurde ventilatie.