Advies van experts

Het aanleggen van kunststof leidingsystemen is een vak apart. DYKA kent dit vak als fabrikant in al haar facetten dankzij jarenlange ervaring. Wij beschikken over een eigen BIM specialist en onze rayonmanagers komen graag bij u langs om u ter plekke van een expertadvies te voorzien.

Afdeling Engineering & Consultancy

Klanten die de technische specificaties van hun project aan onze afdeling Engineering & Consultancy toevertrouwen, besparen dan ook veel tijd en geld. Deskundige medewerkers doen het benodigde reken- en tekenwerk.

Ook het ontwerp van complete leidingsystemen of maatwerk is bij ons in goede handen. Een team van ervaren medewerkers ondersteunt u bij de realisatie van uw project.

Neem contact op met de afdeling Engineering & Consultancy.

Advies op het filiaal

Ook onze medewerkers op de filialen helpen u graag wanneer u tegen problemen aanloopt. Dit kan bijvoorbeeld advisering zijn bij de toepassing van onze producten of het vinden van een goede probleemoplosser. Maar ook voor instructies voor de verwerking van uw kunststofleidingsystemen bent u dan op het goede adres. Zoals voor het lijmen van de diverse typen PVC-materialen of het lassen van PE. U bent dan verzekerd van een optimaal aangelegd en probleemloos werkend leidingsysteem.

Zoek het dichtsbijzijnde filiaal bij u in de buurt en loop eens binnen.