Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

In een competitieve markt wilt u concurrerend, snel en foutloos werk leveren. Dat geldt niet alleen voor u als ondernemer in de installatiebranche, maar ook voor DYKA als leverancier. Wij werken daarom intensief samen met TECE.

Uw handen zijn het beste gereedschap

Voor ons professionele leidingsysteem TECElogo heeft u geen persgereedschap meer nodig. Het meest geschikte gereedschap heeft u namelijk altijd bij u: uw handen. Werken met uw handen heeft vele voordelen. Ze zijn immers onderhoudsvrij, raken niet leeg, zijn beveiligd tegen diefstal en hebben altijd de juiste maat!

Lees meer

Eenvoudige montage

TECElogo is ongelooflijk snel te monteren, zonder persgereedschap. Het is een uitkomst op elke bouwplaats. Zijn bouwplaatsbestendige constructiedankt hij aan de combinatie van PPSU®, een hoogwaardige kunststof en vezelversterkte polyamide. 

Schroefdraadfittingen in brons

Alle fittingen met schroefdraad zijn uitgevoerd in brons. Dit materiaal is uitermate geschikt voor drinkwaterleidingen. 

Demonteerbare verbindingen

Het werkt heel eenvoudig: een verkeerd gestoken verbinding schroeft u met behulp van een speciale sleutel gewoon weer los. De buis en de fitting blijven daarbij onbeschadigd en zijn weer volledig bruikbaar.

Inclusief complete, lichtgewicht koffer

Een handzame, lichte koffer bevat alles wat nodig is voor het op lengte maken, kalibreren en losmaken van een verbinding.

Bovenhands werken? Maar natuurlijk!...

Wat is zwaarder: werken met persgereedschap of met uw handen? Die vraag is niet zo moeilijk. Wie voor het installeren alleen zijn handen nodig heeft, heeft het een stuk makkelijker. Vooral bij bovenhands werken. Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!