Toevoer - K & W - TECE

Toevoer - K & W - TECE

In een competitieve markt wilt u concurrerend, snel en foutloos werk leveren. Dat geldt niet alleen voor u als ondernemer in de installatiebranche, maar ook voor DYKA als leverancier. Wij werken daarom intensief samen met TECE. Uw handen zijn het beste gereedschap Voor ons professionele leidingsysteem TECElogo heeft u geen persgereedschap meer nodig. Het meest geschikte gereedschap heeft u namelijk altijd bij u: uw handen. Werken met uw handen heeft vele voordelen. Ze zijn immers onderhoudsvri...

In een competitieve markt wilt u concurrerend, snel en foutloos werk leveren. Dat geldt niet alleen voor u als ondernemer in de installatiebranche, maar ook voor DYKA als leverancier. Wij werken daarom intensief samen met TECE.

Uw handen zijn het beste gereedschap

Voor ons professionele leidingsysteem TECElogo heeft u geen persgereedschap meer nodig. Het meest geschikte gereedschap heeft u namelijk altijd bij u: uw handen. Werken met uw handen heeft vele voordelen. Ze zijn immers onderhoudsvrij, raken niet leeg, zijn beveiligd tegen diefstal en hebben altijd de juiste maat!

Eenvoudige montage

TECElogo is ongelooflijk snel te monteren, zonder persgereedschap. Een uitkomst op elke bouwplaats. De hoge slagvastheid dankt hij aan de combinatie van PPSU®, een hoogwaardige kunststof, en vezel versterkte polyamide.

De voordelen van TECE op een rij

Snel en makkelijk monteren met uw handen. Makkelijk mee te nemen, dankzij handzame, lichte koffer. Doordachte details voor gemakkelijk en snel werken. In diameters van 16 tot 63 mm. Voor alle gangbare toepassingen.