Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Afhalen en bezorgen

Uw bestelling afhalen of laten bezorgen? Hier vindt u alle antwoorden over de meest gestelde vragen.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

U kunt uw bestelling afhalen in het filiaal bij u in de buurt of laten leveren op projectlocatie. U kunt uw voorkeur aangeven tijdens het bestelproces.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Afhankelijk van het door u bestelde product kunt u de afleverdatum zelf bepalen. Onze standaard service is dat wanneer u voor 12.00u bestelt, ze de volgende dag worden bezorgd of kunnen worden afgehaald. Het is niet mogelijk om op weekends en feestdagen te leveren. Bestellingen op maat zijn ook mogelijk. Deze gebeuren altijd in overleg met een van onze medewerkers.

Betaal ik verzendkosten?

U betaalt geen verzendkosten als u ervoor kiest om uw bestelling af te halen in een DYKA filiaal. Laat u de bestelling verzenden dan is iedere verzending binnen België gratis als u voor meer dan 250 euro bestelt. Bedraagt uw bestelling minder dan 250 euro? Dan betaalt u 15 euro verzendkosten indien het alleen hulpstukken betreft. Bij bestelling met ook buizen zijn de verzendkosten 60 euro.

Kan ik kiezen om mijn bestelling in andere landen dan België te leveren?

Ja, dat kan! Dit gebeurt altijd in overleg met uw accountmanager. Zij bekijken samen met u wat mogelijk is. Online bestellingen voor leveringen in het buitenland zijn niet mogelijk.