Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Innovatie

In de loop der jaren hebben we heel wat productspecifieke kennis opgedaan. Deze kennis gebruiken we graag om nóg slimmere en innovatieve oplossingen te creëren. Ons DYKA AIR assortiment is daarvan het perfecte voorbeeld. Daarnaast vormen moderne productietechnieken als extruderen, spuitgieten en vacuümvormen een dagelijkse bezigheid voor ons. Maar innovatie gaat bij ons nog veel verder...

Innovatie-afdelingen

Onze afdelingen Product Management, New Business Development en Productontwikkeling zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten en toepassingen. Bijna 60 jaar ervaring en kennis in het produceren en toepassen van kunststof leidingsystemen, gecombineerd met een goed inzicht in de praktijk, vormen de basis van deze afdelingen. Nieuwe ideeën worden hier, onder andere met behulp van Computer Aided Design (CAE+FEM), verder uitgewerkt tot complete producten of leidingsystemen. De directe relatie met onze klanten vormt een belangrijke bron van inspiratie. Hierdoor horen we uit de praktijk hoe we ons productassortiment en dienstenpakket nog beter kunnen afstemmen op de behoefte van onze klanten.

Alle technische knowhow in huis

Onze gespecialiseerde technici houden zich bezig met het verbeteren van bestaande producten en productieprocessen, het ontwikkelen van nieuwe producten en het zoeken naar nieuwe toepassingen. We denken graag mee hoe we bestaande of nieuwe processen nóg efficiënter of kwalitatief beter, sneller of mooier kunnen maken. Zowel binnen ons eigen bedrijf als bij onze klanten. Daarbij kunnen we ook terugvallen op de uitgebreide Research en Development faciliteiten van de Tessenderlo Group. Hier is met name veel kennis aanwezig op het gebied van de vervaardiging en verwerking van diverse grondstoffen en compounds.