Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Aangenaam, wij zijn DYKA

Al sinds het jaar 1957 houden wij ons bezig met de productie van kunststof leidingsystemen. DYKA is echter veel meer dan alleen een producent: we zijn ook uw persoonlijke gesprekspartner, handelspartner en technisch adviseur. Bij u op locatie, of gewoon in een van onze filialen. Bovendien bent u bij DYKA verzekerd van innovatieve en duurzame producten en de allerbeste A-merk producten!

Oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken

Sinds de start in 1957 is DYKA uitgegroeid tot een internationale totaalaanbieder van duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas en energienetwerken. Onze kunststof leidingsystemen in PVC, PE en PP worden met name toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw.

Meer dan een productiebedrijf

Wij leveren niet alleen onze eigen producten, maar zijn ook groothandel in diverse A-merken. Bovendien zijn wij uw persoonlijke (technisch) adviseur en handelspartner. Reken- en tekenwerk, dimensionering, een aantrekkelijke offerte of gewoon problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt; wij helpen u met al dit soort zaken. En dat door heel België!

DYKA is altijd dichtbij

DYKA maakt sinds 1989 deel uit van de Tessenderlo Group. U kunt ons dan ook met recht een ‘groot bedrijf’ noemen, maar we zijn alles behalve onpersoonlijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Pelt en u vindt maar liefst negen filialen van ons verspreid over België. Voor advies op maat zijn onze medewerkers snel ter plekke. Dankzij dit grote verzorgingsgebied is de service van DYKA altijd dichtbij!