Mechanische ventilatie

Als u verse lucht natuurlijk wilt toevoeren en mechanisch wilt afvoeren dan kiest u voor het ventilatiesysteem van Duco. De ventilatiekanalen van DYKA en de stille, energiezuinige ventilatoren van Duco resulteren in een robuust totaalconcept met veel installatiegemak en een optimaal comfort voor de eindgebruiker.

De Ducobox ventilatieboxen behoren tot de stilsten in hun klasse en dragen bij aan een aanzienlijke EPC-verlaging. Of u nu kiest voor het Duco Reno System , Duco Comfort System of Duco Comfort Plus System de combinatie van de DYKA AIR ventilatiekanalen samen met het Duco ventilatiesysteem garandeert een gezonde en natuurlijke ventilatie volgens Systeem C.

Totaaloplossing voor een gezond binnenklimaat

De Ducobox wordt aangestuurd door CO2 en vochtsensoren zodat er enkel geventileerd wordt wanneer dat nodig is. Het ventilatiekanalensysteem van DYKA heeft aandacht voor kwaliteit, geluid, energiebesparing, onderhoud en een gezond binnenklimaat. De stille, energiezuinige ventilatoren van Duco maken het systeem compleet.

DYKA begeleidt het project vanaf ontwerp tot uitvoering met service en technische ondersteuning. Kortom de perfecte totaaloplossing voor een optimaal binnenklimaat. DYKA AIR en Duco: een ventilatiesysteem in optima forma!