Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

  • KOMO-certificaat voor de Axedo kolk-onderbak

    16 April 2024

    Met trots mogen wij vertellen dat de Axedo Kolken 300/315mm met 110 en 125mm aansluitingen zijn  gecertificeerd met het KOMO-keurmerk.

    Lees meer
  • DYKA Pelt verlegd zijn grenzen

    10 April 2024

    Een primeur voor DYKA Pelt! We hebben recentelijk onze grenzen verlegd door de productie van de grootste PE-buis ooit gemaakt door DYKA Pelt!

    Lees meer
  • Vlario-dag 2024

    06 February 2024

    Vlario is dé referentie in Vlaanderen die alle actoren binnen het afvalwater- en hemelwaterbeheer samenbrengt, stimuleert en ondersteunt in hun streven naar een steeds performanter waterbeheer. Op 26 maart zullen wij te zie zijn op de Vlario-dag. Het ideale netwerkmoment.

    Lees meer
  • Wevelgem: installatie bluswatertank

    13 December 2023

    Stadsbader is momenteel bezig met het realiseren van een project voor Storex in Wevelgem. Voor het rioleringssysteem van dit project heeft Stadsbader de expertise van DYKA ingeschakeld.

    Lees meer
  • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

    22 November 2023

    De feestdagen komen er weer aan! We brengen je daarom graag op de hoogte van onze aangepaste openingstijden tijdens deze eindejaarsperiode.

    Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 62 totaal

Page