Coronavirus (COVID-19) Update

20-03-2020

Statement over het Coronavirus (COVID-19):

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), wil DYKA zijn klanten/leveranciers op de hoogte brengen dat het de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokale overheden opvolgt.

Op basis van de aanbevelingen van de WHO en de betrokken lokale overheden heeft DYKA al enkele specifieke gezondheids- en veiligheidsinitiatieven genomen om zijn werknemers en anderen te beschermen tegen de ziekte, waaronder voorzorgsmaatregelen voor al zijn werknemers, specifieke richtlijnen voor alle zakenreizen en veiligheidsmaatregelen in zijn vestigingen.

Bovendien volgen we onze supply chain van nabij op en staan we voortdurend in contact met onze partners om elke mogelijke impact te begrijpen, zodat we kunnen evalueren of we de activiteiten moeten aanpassen. We doen ons best om met deze situatie om te gaan, rekening houdend met de aanbevelingen van de WHO en de relevante lokale autoriteiten.

In dit kader kunnen we bevestigen dat er op basis van de huidige situatie geen impact is voor onze productie of voor de toevoer van grondstoffen. DYKA kan dus vlot blijven leveren. Indien we met belangrijke beperkingen geconfronteerd zouden worden, zullen we u zo snel als mogelijk op de hoogte brengen.


Terug