Regenwater seminar in Huis van de Bouw Zwijnaarde

24-08-2018

Te veel regen? Te weinig regen? Ontdek de oplossing op ons regenwaterevent!

De aanhoudende droogte van afgelopen zomer liet ons allemaal beseffen hoe belangrijk een gezonde bodemwaterhuishouding is. Wie in het verleden investeerde in regenwatertanks en ondergrondse buffer- en infiltratievelden, wist zijn tuin of park in leven te houden. Maar niet alleen droogte kan een probleem zijn. We verwachten ook veel intensievere regenbuien die dan weer voor wateroverlast zorgen. DYKA bezorgt u graag een overzicht van de problematiek én de oplossingen.

DYKA nodigt u graag uit op haar thema-event "Efficiënt omgaan met regenwater" op 14 september in Het Huis van de Bouw in Zwijnaarde. U krijgt er een panoramisch overzicht op de problematiek van en oplossingen voor 'Regenwater in de bouw'. Verschillende interessante sprekers halen vanuit hun ervaring en praktijk een aantal belangrijke must-knows aan.

regenwater verticale infiltratie


Naast de laatste trends en evoluties krijgt u een overzicht op belangrijke regels, beperkingen, foutloze installatie van oplossingen. Op een half dagje heeft u een helikopteroverzicht op de laatste ontwikkelingen binnen de regenwatersector. 


Programma:

12.00 uur: ontvangst met soep en broodjes
12.45 uur:Dr. ir. Vincent Wolfs, bestuurder Sumaqua: Stedelijke uitdagingen inzake waterbeheer en klimaatverandeing
13.45 uur: Johan Cabooter, Bedrijfsleider afdeling waterbedrijf bij AGSO: Ervaringen met en aandachtspunten bij  verticale infiltratie
14.45 uur: Pauze
15.15 uur: Lezing Bram Vreys, sales engineer DYKA: Regenwateroplossingen, van los product naar compleet systeem
16.30 uur: Receptie met wijn, bier, fris en fingerfood
18.00 uur: einde

Interesse? Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt. Schrijf u in  via tvanagt@dyka.be en geef aan met hoeveel personen u het event wil bijwonen. Wij bevestigen onmiddellijk of u erbij bent en sturen u later nog een reminder een week voor het event.


Terug