Nieuw in het assortiment: TECE Spoelsystemen

30-03-2018

Waterbesparend

Het TECEprofil inbouwreservoir met beproefde TECE-spoelkast. Volledig voor gemonteerd en verzegeld; 10 liter reservoirvolume; 6 liter vooraf ingestelde standaard spoelhoeveelheid; 4,5/7,5/9 liter spoelhoeveelheid op elk moment naar keuze instelbaar; 3 liter gedeeltelijke spoelhoeveelheid bij duospoeltechniek. De resthoeveelheid is direct te gebruiken voor reinigingsspoeling.

TECE spoel

Montagegemak

TECEprofil Inbouwreservoirs zijn tot in de kleinste details doordacht en laten bij de montage geen wensen open, TECEprofil inbouwreservoirs zijn statisch zelfdragend en belastbaar tot 400 kilo. Compatibel met alle bedieningsplaten van TECE en toe te passen als reservoir met enkel- of duospoeltechniek.

Universeel

TECE spoelkast en TECE bedieningsplaten zijn onderling altijd compatibel. Bij sommige fabrikanten van reservoirs is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste bedieningsplaat te vinden. Zelfs als de wc-bedieningsplaat en de spoelkast van dezelfde fabrikant zijn, betekent dit niet per definitie dat ze bij elkaar passen. Dit geldt niet voor TECE: hier vindt u altijd de juiste bedieningsplaat.

TECEprofil

Geruisloos

Dankzij akoestisch ontkoppelde inbouwonderdelen, en een vlotter die onder water vult,  voldoen de modules aan de geluidbeschermingsnormen DIN 4109 en VDI 4100.

Bekijk het assortiment.


Terug