Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA België verwelkomt meer dan 3.000 bezoekers tijdens open bedrijvendag

DYKA België verwelkomde afgelopen zondag, tijdens Open Bedrijvendag, meer dan 3.000 bezoekers.  Op die manier werd ons 45-jarige bestaan gepast gevierd met een knap aantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje. We hopen alvast enkele bezoekers warm gemaakt te hebben voor een job, want we hebben momenteel een 20-tal vacatures beschikbaar te Pelt.

Het was heel erg leuk om de nieuwsgierigheid bij de bezoekers te zien”, reageert Wim Cuypers, Site Director in de fabriek te Pelt, enthousiast. “Ik zag ook veel collega’s die trots ons bedrijf aan hun familie en vrienden toonden, en nadien genoten van een hapje en drankje. Daarvoor doe je het toch!”, aldus Wim.

Fabriek in beweging


De afgelopen jaren is er veel veranderd in de productie- en distributiehallen. “De laatste Open Dag dateert van vijf jaar geleden, dus de bezoekers die er toen waren en nu opnieuw bij ons langskwamen, kunnen het bevestigen: het bedrijf is erg gegroeid en zal dat blijven doen in de komende jaren”, zegt Wim Cuypers. “We zijn dan ook erg blij met de grote opkomst. Het geeft een boost aan ons gehele bedrijf dat we weten dat we met zaken bezig zijn die ook voor de buitenwereld interessant zijn. Want hoewel onze producten, kunststof leidingsystemen, vaak onopvallend onder de vloer, in de muur of in het plafond verdwijnen, zijn ze verrassend zinvol! Ik wil alle collega’s die hieraan meewerkten achter en voor de schermen ook graag nog eens hartelijk bedanken. En natuurlijk alle bezoekers ook!”

Vacatures & personeelsfeest


Tijdens de Open Dag werden de vacatures in de kijker gezet. Marleen Hoeks, HR Manager: “We hebben een heel aantal vacatures beschikbaar en wilden dat meegeven aan de bezoekers. Omdat de groei blijft aanhouden, zijn we constant op zoek naar technisch talent, want we hebben natuurlijk mensen nodig om te groeien. We merkten aan de bezoeken aan de stand met vacatures tijdens de Open Bedrijvendag dat er veel interesses was”, aldus Marleen. “We hebben trouwens van het afgelopen weekend een echt feestweekend gemaakt: vrijdag vierden we met zo’n 250 personeelsleden ons 45-jarige bestaan in dezelfde tent als de tent die gebruikt is voor de Open Bedrijvendag. Een knaller van een feest! Als je daar deel van wil uitmaken, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

 

Gepubliceerd op: 04 October 2022