Nuttig gebruik maken van regenwater

In België verbruikt de gemiddelde persoon zo’n 110 liter water per dag. Een zeer groot gedeelte van dit verbruik bestaat nog steeds uit drinkbaar water. Voor laagwaardige toepassingen zoals toiletspoeling, het poetsen en de wasbeurt voor de wagen en het sproeien van de tuin hoeft het kwaliteitsniveau van het ingezette water echter niet zo hoog te zijn.

Regenwater is geschikt voor ruim 50% van ons dagelijks waterverbruik. Bovendien is regenwater gratis waardoor uw klant een duurzame ecologische investering kan combineren met een gunstig financieel perspectief.

Geen beton maar kunststof

De Li-Lo regenwatertanks van DYKA zijn gemaakt van kunststof en hebben een zeer beperkte inbouwdiepte. Kunststofregenwatertanks zijn 100% waterdicht en zijn extra licht. Hierdoor kunnen ze zonder hulp van een kraan geïnstalleerd worden. In stedelijke omgeving kan de tank zelfs via de deur naar de achtertuin worden gebracht. De gladde wand van de Li-Lo watertank laat een zeer eenvoudige reiniging toe. Hierdoor heeft u een zuivere waterkwaliteit gedurende de hele levensduur van de installatie.