Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Binnen-en-buitenriolering

Comfort. Dat is wat DYKA u bezorgt. Binnen- en buitenriolering vormen een compleet systeem. Een naadloze overgang van alle componenten garandeert een efficiënte afval- en regenwaterafvoer. Installatiegemak, maatwerk, efficiënte leveringen, dat is uw voordeel. DYKA staat altijd klaar met correct advies. In een filiaal bij u in de buurt of op uw werf. Onze doelstelling? Onzichtbaar zijn. Hoe minder u onze producten ziet, hoe comfortabeler uw riolering. Betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Zoals u het verdient.

Eenvoudige montage en onderhoud

De grote kostprijs van rioleringswerken binnen en buiten huis, ligt niet zo zeer in het materiaal. De werkuren van de aannemer geven de doorslag. Het spreekt dan ook voor zich dat DYKA er alles aan doet om u slimme oplossingen te bieden.

Betrouwbare oplossingen

Betrouwbaarheid is geen voordeel, het is een vereiste. Deze eigenschap komt dan ook tot uiting in elke oplossing van DYKA. Want een betrouwbare riolering beperkt kosten en hinder voor omwonenden.

Gescheiden afvoer

Waterzuiveringsstations efficiënter laten draaien. Dat is waar een gescheiden riolering voor zorgt. Dankzij het gescheiden stelsel wordt immers geconcentreerd vervuild water aangeboden.

PP/PE: De krachtpatsers

Op zoek naar net dat tikkeltje meer? Hoge resistentie tegen temperaturen en chemicaliën? Met polypropyleen of polyethyleen bent u zeker van het juiste antwoord.

PVC: de ultieme prijs-kwaliteit verhouding

Wie op zoek is naar een sterke riolering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kiest voor PVC.

Koper assortiment Bonfix

Ontdek het uitgebreide koper assortiment van Bonfix met buizen, hulpstukken, overgangen en koppelingen.