Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Eenvoudige montage en onderhoud

De grote kostprijs van rioleringswerken binnen en buiten huis, ligt niet zo zeer in het materiaal. De werkuren van de aannemer geven de doorslag. Het spreekt dan ook voor zich dat DYKA er alles aan doet om u slimme oplossingen te bieden.

Minimaal onderhoud

De gebruikte grondstof van het materiaal dient licht te zijn. Dat beperkt het gebruik van zware werktuigen. Bovendien zijn er minder arbeiders nodig voor de effectieve plaatsing. Dankzij slimme koppelingen en hulpstukken, gaat het werk nog sneller dan met traditionele betonnen elementen. Zo beschikt DYKA over straatkolken, erfscheidings- en inspectieputten die in de hoogte verstelbaar zijn. Gedaan met tijdrovend meet- en zaagwerk. Meer aansluitingen nodig? Die zijn zo geplaatst. Dankzij de gladde binnenkanten van onze buizen, blijft er geen residu achter in de riolering. Resultaat? Minder verstoppingen, snellere afvoer en dus ook minimaal onderhoud. Uw gemak staat altijd voorop!