Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Drinkwater

Drinkwater. Voor consumenten en bedrijven is het vanzelfsprekend dat er op elk moment van de dag zuiver drinkwater uit de kraan loopt. Waterprofessionals weten wat er voor nodig is om dagelijks miljoenen gebruikers de beschikbaarheid van zuiver drinkwater te garanderen. Van zuivering tot huisaansluiting: voor elk segment beschikt DYKA over specifieke oplossingen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.
 

PVC-U drinkwater drukbuizen

Als producent van kunststof leidingen, is DYKA dé referentie voor drukbuizen. In ons assortiment vindt u dus uiteraard het klassieke PVC-U terug.

HDPE drukbuizen drinkwater

De meest flexibele oplossing in het drinkwaterassortiment zijn de PE drukbuizen. Die zijn beschikbaar in afzonderlijke lengtes, maar ook op haspels. Daarnaast kan PE ook gebruikt worden voor sleufloze toepassingen.

Koppelingen drinkwater

Naast de push-fit koppeling DykaGrip beschikt DYKA ook over klassieke trekvaste en niet-trekvaste koppelingen.

Hulpstukken drinkwater

De drinkwatermarkt heeft niet alleen nood aan buizen en koppelingen. Allerlei hulpstukken vereenvoudigen het werk bij grote en kleine drinkwaterprojecten.

drinkwater one-stop-shop

Alle materiaal inkopen voor een drinkwatermarkt, kan een hele klus zijn omdat verschillende leveranciers moeten aangesproken worden. DYKA geeft hierop een antwoord door verschillende handelsassortimenten aan te bieden.

Kwaliteit keurmerken drinkwater

Onze drinkwateroplossingen zijn uiteraard voorzien van de nodige keurmerken. Welke vereisten schuilen achter het behalen van zo'n keurmerk?

Laboratoria

Oplossingen worden uitvoerig getest in onze laboratoria. Druktesten, mechanische testen, chemische proeven, duurzaamheidstesten en compatibiliteitstesten garanderen feilloze kwaliteit.

Recycling

Milieuvriendelijk produceren is één ding. Hergebruik van afgedankt oplossing maakt de keten echter rond. Alle leidingsystemen van DYKA zijn eenvoudig te recyclen.

Productie

Een groot deel van de ecologische voetafdruk van een oplossing wordt bepaald bij productie. DYKA doet er alles aan om het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

Gewicht en transport

Gewicht van oplossingen heeft een belangrijke impact op de mate van milieuvriendelijkheid. Kunststof biedt dan ook een enorm voordeel.

Studiedienst

Onze Engineering & Consultancy afdeling ontzorgt u bij uw hele studietraject. Berekeningen en plannen? Wij zorgen er voor.

Lasservice

Wat gebeurt er als u leidingen moet lassen maar daar zelf niet mee aan de slag wil? De lasservice van DYKA biedt u een antwoord.