Drinkwater

 1. PVC-U

  Drukbuizen

  PVC-U

  Als producent van kunststof leidingen, is DYKA dé referentie voor drukbuizen. In ons assortiment vindt u dus uiteraard het klassieke PVC-U terug.

  Lees meer
 2. (HD)PE

  Drukbuizen

  (HD)PE

  De meest flexibele oplossing in het drinkwaterassortiment zijn de PE drukbuizen. Die zijn beschikbaar in afzonderlijke lengtes, maar ook op haspels. Daarnaast kan PE ook gebruikt worden voor sleufloze toepassingen.

  Lees meer
 3. Trekvaste en niet-trekvaste koppelingen

  Koppelingen en hulpstukken

  Trekvaste en niet-trekvaste koppelingen

  Naast de push-fit koppeling DykaGrip beschikt DYKA ook over klassieke trekvaste en niet-trekvaste koppelingen. 

  Lees meer
 4. Hulpstukken

  Koppelingen en hulpstukken

  Hulpstukken

  De drinkwatermarkt heeft niet alleen nood aan buizen en koppelingen. Allerlei hulpstukken vereenvoudigen het werk bij grote en kleine drinkwaterprojecten. 

  Lees meer
 5. One-stop-shop

  Koppelingen en hulpstukken

  One-stop-shop

  Alle materiaal inkopen voor een drinkwatermarkt, kan een hele klus zijn omdat verschillende leveranciers moeten aangesproken worden. DYKA geeft hierop een antwoord door verschillende handelsassortimenten aan te bieden. 

  Lees meer
 6. Laboratoria

  Veiligheid en kwaliteit

  Laboratoria

  Oplossingen worden uitvoerig getest in onze laboratoria. Druktesten, mechanische testen, chemische proeven, duurzaamheidstesten en compatibiliteitstesten  garanderen feilloze kwaliteit.

  Lees meer
 7. Keurmerken

  Veiligheid en kwaliteit

  Keurmerken

  Onze drinkwateroplossingen zijn uiteraard voorzien van de nodige keurmerken. Welke vereisten schuilen achter het behalen van zo'n keurmerk?

  Lees meer
 8. Gewicht en transport

  Milieu

  Gewicht en transport

  Gewicht van oplossingen heeft een belangrijke impact op de mate van milieuvriendelijkheid. Kunststof biedt dan ook een enorm voordeel.

  Lees meer
 9. Productie

  Milieu

  Productie

  Een groot deel van de ecologische voetafdruk van een oplossing wordt bepaald bij productie. DYKA doet er alles aan om het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten.

  Lees meer
 10. Recycling

  Milieu

  Recycling

  Milieuvriendelijk produceren is één ding. Hergebruik van afgedankt oplossing maakt de keten echter rond. Alle leidingsystemen van DYKA zijn eenvoudig te recyclen.

  Lees meer
 11. Lasservice

  Service

  Lasservice

  Wat gebeurt er als u leidingen moet lassen maar daar zelf niet mee aan de slag wil? De lasservice van DYKA biedt u een antwoord.

  Lees meer
 12. Studiedienst

  Service

  Studiedienst

  Onze Engineering & Consultancy afdeling ontzorgt u bij uw hele studietraject. Berekeningen en plannen? Wij zorgen er voor.

  Lees meer