Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Hulpstukken

DYKA biedt de drinkwatermarkt een groot aantal probleemoplossers die het werk op de bouwplaats aanzienlijk makkelijker maken.

Zinkers

In een land met een hoog aantal beken, sloten en andere waterlopen, vormt het overbruggen van die obstakels vaak een vraagstuk. Daarom zet DYKA zinkers op de markt. Die worden uit één stuk vervaardigd of, indien het niet anders kan, uit verschillende onderdelen. De voorgevormde zinkers verkorten uw werktijd, verminderen de kans op fouten en verhogen de installatiezekerheid en het gebruiksgemak.

Getrokken bochten

Bochten aanleggen in een drinkwaternetwerk kan met gietijzeren knieën. Maar een getrokken bocht zorgt voor een verhoogd vloeiend verloop dankzij de grote radius. Die zorgt voor minder drukverlies. Deze getrokken bochten zijn beschikbaar in PVC en PE in verschillende drukklasses en verschillende hoeken. Ze kunnen geleverd worden met een gemonteerde spiebus voor een trekvaste verbinding.

Invoerbochten

Om nutsleidingen eenvoudig in huis te krijgen, is het gebruik van invoerbochten verplicht. Daarom biedt DYKA ook een uitgebreid assortiment genormaliseerde invoerbochten in verschillende maatvoeringen aan.

Lasmateriaal

PE is ook verlasbaar door middel van spiegellassen of elektrolassen. DYKA heeft alle benodigdheden in huis. Dat gaat van elektrolasmachi­nes, over eindkappen en aanboorzadels tot verloopstukken. Dankzij het uiterst volledige assortiment, bent u altijd aan het juiste adres. En wat als u zelf niet aan het lassen wil gaan? In dat geval rekent u op de lasservice van DYKA die u eenvoudig per project inhuurt.

Aanboorzadels

Eenvoudig en snel extra aansluitingen aanbrengen op drukbuizen kan zonder de ingewikkelde handelingen van hulpstukken. Een aanboorzadel is snel en drukvast geplaatst. Het systeem bestaat uit twee symmetrische helften die eenvoudig om de buis heen in elkaar klikken.