Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

One-stop-shop

Om de coördinatie van uw aankoopprocessen te vereenvoudigen, hanteert DYKA het one-stop-shop principe. U vindt al uw benodigdheden op één adres. Ook de oplossingen die niet van DYKA zelf zijn.

AVK

Een waterleiding netwerk bestaat niet alleen uit buizen en koppelingen. Naast deze voor de hand liggende onderdelen, zijn ook allerlei appendages nodig. Denk maar aan afsluiters, ontluchters, brandkranen, ... Daarvoor werkt DYKA samen met AVK. AVK onderscheidt zich doordat het alle gangbare materialen op de drinkwatermarkt kan koppelen.

Hawle

Hawle koppelingen zijn bestemd voor het verbinden van PE in de SDR-reeksen 11 en 17, PVC, met kunststof bekleed staal en koperen buizen. Deze koppeling munt uit door een gemakkelijke montage en een veilige verbindingstechniek. Voor installatie is geen gereedschap nodig.

Beulco

Voor het koppelen en aansluiten van PE waterleidingen biedt DYKA het Beulco assortiment aan. Grote troeven van deze hoogwaardige messing koppelingen zijn de eenvoudige montage, het feit dat geen speciaal gereedschap vereist is en de hoge weerstand tegen druk- en trekkracht. De koppelingen zijn geschikt voor drinkwaterleidingen tot PN10. Ze zijn robuust en ongevoelig voor UV-invloeden.

Plassim

Plassim schroef- en klikkoppelingen zijn de economische oplossing voor het verbinden van PE leidingen. Ze zijn ergonomisch, eenvoudig te monteren zonder speciaal gereedschap en compact vormgegeven.