Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laboratoria

Een kwalitatieve oplossing staat of valt met de mechanische eigenschappen van die oplossing. Alle producten worden in onze testlaboratoria dan ook onderworpen aan uitgebreide druktesten en mechanische testen. Daarnaast kijken onze laboranten na of de geleverde basisgrondstoffen voldoen aan alle kwaliteitseisen. Zo garanderen we onze klanten dat er geen onzuiverheden of gevaarlijke elementen in onze oplossingen aanwezig zijn.

Duurzaamheid

In de testlaboratoria wordt ook het verouderingsproces gesimuleerd. Welke invloed heeft veroudering op onze oplossingen. Zo zijn we altijd zeker dat we onze klanten oplossingen met een maximale levensduur leveren.

Compatibiliteit

Naast kwaliteit is ook de bruikbaarheid van een oplossing van belang voor onze klanten. Kunnen zij die gebruiken in combinatie met andere oplossingen van DYKA en zelfs die van de concurrentie. Ook dat wordt uitvoerig getest in de laboratoria van DYKA. Het eindresultaat van al deze testen is een oplossing die 100% veilig, oerdegelijk en bruikbaar is.