DYKA service

 1. Ontdek de voordelen van Prefab

  Producten op maat

  Ontdek de voordelen van Prefab

  Prefab biedt vele voordelen. Zo kan er sneller gewerkt worden met behoud van kwaliteit. Maar dat niet alleen. Bekijk wat prefab u nog meer op kan leveren.

  Lees meer
 2. Filiaal bij u in de buurt

  Altijd bereikbaar en dichtbij

  Filiaal bij u in de buurt

  Met een uniek netwerk van filialen is DYKA altijd bij u in de buurt. In de filialen vindt u een breed assortiment producten en handige probleemoplossers. En niet onbelangrijk, deskundige medewerkers die u van graag van advies voorzien.

  Lees meer
 3. Producten laten bezorgen of afhalen bij een filiaal?

  Logistieke service

  Producten laten bezorgen of afhalen bij een filiaal?

  U wilt efficiënt werken. Producten bij de hand hebben wanneer u ze nodig heeft en snel een oplossing vinden als u tegen een probleem aanloopt. DYKA biedt u de mogelijkheid om producten af te halen bij een filiaal of laten bezorgen. ...

  Lees meer
 4. Efficiënt werken met maatwerk

  Producten op maat

  Efficiënt werken met maatwerk

  Wilt u makkelijk, snel en foutloos kunnen werken? Onze gecertificeerde medewerkers en uitgebreide productiefaciliteiten zorgen samen voor de beste en snelst geprefabriceerde leidingsystemen in de markt.

  Lees meer
 5. Advies van experts

  Technisch advies

  Advies van experts

  Reken- en tekenwerk of gewoon problemen waar u in de praktijk tegenaan loopt. DYKA helpt u graag hiermee. Niet alleen onze medewerkers op de filialen maar ook van de afdeling Engineering & Consultancy kunnen u van advies voorzien.

  Lees meer
 6. DYKAMAG: het mobiele magazijn

  Logistieke service

  DYKAMAG: het mobiele magazijn

  Het succes van grote projecten wordt vaak bepaald door efficiëntie. Is het benodigde materiaal op tijd aanwezig? Daarom denken wij graag met u mee. Standaard hulpstukken en effectieve probleemoplossers heeft u met een DYKAMAG altijd op voorraad.

  Lees meer
 7. Mijn DYKA, altijd & overal binnen handbereik

  Altijd bereikbaar en dichtbij

  Mijn DYKA, altijd & overal binnen handbereik

  Online bestellen is niet alleen makkelijk, bovendien kunt u op ieder moment van de dag, 7 dagen per week, uw bestelling plaatsen via uw computer of smartphone. In Mijn DYKA vindt u ook alle bestellingen, offertes en facturen handig bij elkaar.

  Lees meer