Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Eenvoudige installatie DYKA Sono

Een stille riolering is een zegen voor elke gebruiker. Maar de installateur wil ook wat. Een eenvoudig te installeren systeem om zomaar iets te noemen. Dat spaart tijd en mensen op de bouwplaats. Minder kosten, een lagere offerte en tevreden klanten.

Afhankelijk van het gekozen systeem zijn verschillende installatiesystemen mogelijk. Het geluiddempende systeem voor binnenriolering, DYKA Sono, is bekend terrein voor de vakman: PVC. De voordelen zijn bekend: eenvoudige verwerking en moeiteloze verlijming op andere PVC leidingsystemen. Alle standaard maten zijn beschikbaar. Koppelingen gebeuren door gebruiksvriendelijke moffen. Zo gaat het monteren snel en effectief zonder speciaal gereedschap.

Snel monteren

DYKA Sono is snel en effectief te monteren door de rubberringverbinding die bovendien expansieproblemen ondervangt. Omdat de ring gefixeerd is in het hulpstuk, kan die niet verschuiven. De vereiste montagekracht is gering. De goede afdichting is gewaarborgd door het grote contactoppervlak tussen rubber en buis.

Het systeem is leverbaar in alle standaard gebruikte diameters en dankzij unieke alzijdige mofbuizen, heeft u evenmin zaagverliezen.