Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Aannemer Derdaele + plaatst bijna halve kilometer DYKA infiltratiebuis

Voor een project in Hoogstraten waarbij regenwater op verantwoorde manier wordt afgevoerd, sloegen aannemer Derdaele + en DYKA de handen in mekaar. Het regenwater wordt nu afgevoerd via Ultra Kyma IT 800 buizen. Dat geeft het regenwater de kans al in de bodem te infiltreren tijdens het transport naar een infiltratiebekken. Dat bekken zal later ook nog geplaatst worden met DYKA infiltratiekratten.

"De studiedienst van DYKA voerde de planning en berekening volledig uit voor de klant. Zo leveren we de beste oplossing en stellen we ook de beste toepassing van die oplossing voor' vertelt DYKA. "Een dergelijk lang traject met grote diameter IT-buizen komen we niet vaak tegen. Het bewijst hoe vlot DYKA kan omspringen met bijzondere vragen van de markt." 

Infiltratiebekken

"In een latere fase installeren we ook nog een infiltratiebekken aansluiten op de infiltratie- en transportbuizen", zegt Mark Bogaerts van aannemer Derdaele +. "We merken dat een efficiënt regenwaterbeheer voor bedrijven steeds belangrijker wordt." De infiltratiekratten die Derdaele + zal plaatsen, zijn Rainbox Cube Core kratten. Die zijn sterk en eenvoudig te plaatsen. Volgens  DYKA bewijst deze samenwerking dat grote projecten geen probleem vormen voor DYKA: "Planning, berekening, productie en levering. Het verliep allemaal moeiteloos. We zijn dan ook erg blij met onze samenwerking met Derdaele +.

Meer informatie over Derdaele +

Meer informatie over Ultra Kyma IT infiltratiebuizen

Ultra Kyma IT buizen bekijken op de webshop