Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kostenreductie in Oud-Beijerland dankzij DYKAMag

De gemeente Oud-Beijerland is via aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos volop bezig met de reconstructie van een oude riolering in de wijk Croonenburgh. Omdat de aannemer vooraf niet precies weet welke stukken hij zal moeten herstellen, diende zich een logistiek probleem aan waarop enkel DYKA een antwoord had.

“Uiteraard weten we niet vooraf welke stukken we moeten vervangen of herstellen en dus ook niet welk materiaal we precies allemaal nodig zullen hebben”, zegt Anrie Trappenburg van Wallaard Noordeloos. “Dat stelde ons voor een logistiek, organisatorisch en ecologisch probleem: gaan we voor elk ontbrekend stuk telkens naar een verdeler rijden? Maar toen bleek DYKA de perfecte oplossing te hebben.”

De buizenproducent uit Steenwijk heeft een service die deze problematiek perfect opvangt. “We plaatsen een grote werfcontainer bij de klant. Die is gevuld met allerlei onderdelen, hulpstukken en buizen die de klant op regelmatige basis nodig kan hebben. Bij manco’s tijdens de uitvoering, haalt de klant gewoon het nodige stuk uit de container”, legt Jan Zuidema van DYKA uit. “Met een barcodescanner kan de klant inlezen welke stukken zijn gebruikt. Bij DYKA kunnen we dan perfect nakijken wanneer de container automatisch bijgevuld moet worden.”

Het DYKAMag concept is een mooi voorbeeld van de slimme oplossingen van DYKA. Het is kostenefficiënt, ecologisch en bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Voor de DYKAMag folder, klik hier .

Voor meer informatie over DYKAMag, klik hier.

Voor meer informatie over aannemer Wallaard Noordeloos, klik hier.

Voor meer informatie over het project, klik hier