Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwater opvangen met V-flow? DYKA heeft de oplossing

V-flow verticale infiltratiesystemen hebben een ingebouwde kolk voor het opvangen van water. Met een V-flow koopt u dan ook een compleet systeem dat regenwater opvangt, filtert, bergt en infiltreert.

Vind hier kolken voor het opvangen van regenwater

Duborain kolken geven visueel met een waaiermotief of met de tekstaanduiding ‘infiltratie’ aan dat water in de bodem geïnfiltreerd wordt. Ze bieden bovendien een gemakkelijk toegankelijk reinigings- en controlepunt.

Dakgoten afvoeren regenwater

Dakgoten in verschillende vormen en maten zijn een belangrijke bescherming voor uw gevel en terrein op de begane grond. Ze voorkomen waterschade en verzakkingen.

Geotextiel voor infiltratievoorzieningen vindt u hier

Geotextiel voorkomt dat vuil en zand een infiltratievoorziening zoals kratten of IT-buizen binnendringen.

Filters voor regenwatertanks, doe de natuur een plezier

Als u regenwater gebruikt voor bijvoorbeeld het spoelen van de WC, wilt u liever geen vuil in het spoelwater. Daarom heeft Duborain een aantal filters voor regenwatergebruik.

Koolwaterstofafscheiders voor regenwater, voorkom bodemvervuiling

Koolwaterstofafscheiders, ook wel benzine- en olieafscheiders genoemd, voorkomen bij infiltratie bodemvervuiling door bijvoorbeeld gelekte benzine of olie.

Centrale filterunit, voor eenvoudig onderhoud van het regenwatersysteem

Kies voor gebruiksgemak bij het zuiveren van regenwater met een centrale filterunit.

De zandvangput om regenwater te filteren vindt u hier

Een zandvangput haalt zand en ander grof vuil uit het regenwater. Deze oplossing vereenvoudigt controle en onderhoud.

Op zoek naar regenwater filters voor de dakgoot?

Met filters voor de dakgoot pakt u het probleem bij de bron aan. Ze halen vuil uit het regenwater nog voor dat het regenwatersysteem ingaat.

Loofafscheider voor de standleiding van uw infiltratiesysteem

Een eenvoudige en snelle ingreep om regenwater te filteren, is het plaatsen van een loofafscheider. Geen graafwerk, geen ladders en snel resultaat.

Regenwater transporteren zonder infiltreren via DYKA

De klassiekers onder de klassiekers, ondergrondse PVC- en PP leidingen, zijn uitermate geschikt voor het transporteren van regenwater: gebruiksgemak, licht gewicht en een waaier aan hulpstukken.

Regenwater transporteren met IT-buizen: twee vliegen in één klap

Efficiëntie troef met IT-buizen. Tijdens het transporteren van regenwater, wordt er immers al regenwater geïnfiltreerd.

Regenwater tanks opslag grote volumes

Met de Duborain Carat regenwatertank kiest u voor een oplossing met grote volumes en hoge verkeersbelastbaarheid. Ideaal voor grote projecten en industriële toepassingen.

Regenwatertanks voor groenzones

Wie ooit een betonnen regentank installeerde, erkent meteen de voordelen van de Li-Lo regenwatertank: eenvoudig te transporteren, snel te plaatsen en hanteerbaar voor één persoon.

Regentonnen

Kleinschalig regenwatergebruik schreeuwt om een oplossing als regentonnen: ecologisch, snel te plaatsen en onderhoudsarm.

Infiltratiekratten voor groenzones en lichte verkeersbelasting

Rainbox 3S kratten voor regenwaterinfiltratie ademen gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn licht en sterk en snel te plaatsen. Voor kleinschalige toepassingen zijn ze reeds voorverpakt met geotextiel.

Infiltratiekratten voor hoge verkeersbelasting

Rainbox Cube kratten voor infiltratie van regenwater zijn hoog verkeersbelastbaar en zijn afzonderlijk (Channel) of gecombineerd (Core met Channel) inspecteer- en reinigbaar.

Verticale infiltratie met V-flow

Het V-flow verticaal infiltratiesysteem is een echte probleemoplosser die vier functies combineert: regenwater opvangen, filteren, bergen en infiltreren. Het systeem is een antwoord wanneer installatiehinder voor omwonenden tot een minimum beperkt mo...

Infiltreren en transporteren met IT-buis

Twee vliegen in één klap: dat is IT-buis. Tijdens het transport wordt het regenwater al geïnfiltreerd. Dat zorgt voor een maximale oppervlaktebenutting door infiltratie over een zo groot mogelijk gebied te spreiden.

Terugslagkleppen stoppen vuil water uit de riolering

Niemand wil vuil water uit de riolering in zijn infiltratiesysteem, of erger nog, huis of tuin zien binnenlopen. Terugslagkleppen voor regenwatersystemen zijn hier het antwoord.

Debietregelaars laten tijdig water naar de riolering

De hoeveelheid regenwater die je maximaal naar de riolering of gracht laat lopen is erg belangrijk voor de op- en afwaartse waterbalans. Debietregelaars zorgen voor deze gecontroleerde lozing. Overstorten vooorkomen overstroming op het terrein.