Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Bufferen en infiltreren

Infiltratie herstelt de waterbalans in de bodem. Regenwater belandt immers niet meer in de riolering. Het regenwater wordt tijdelijk opgeslagen in een buffervoorziening, om daarna geleidelijk door de bodem te worden opgenomen. Dit buffer- en infiltratieproces voorkomt uitdroging van de bodem tijdens droge periodes en wateroverlast tijdens de natte periodes.

Infiltratiekratten voor groenzones en lichte verkeersbelasting

Rainbox 3S kratten voor regenwaterinfiltratie ademen gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn licht en sterk en snel te plaatsen. Voor kleinschalige toepassingen zijn ze reeds voorverpakt met geotextiel.

Infiltratiekratten voor hoge verkeersbelasting

Rainbox Cube kratten voor infiltratie van regenwater zijn hoog verkeersbelastbaar en zijn afzonderlijk (Channel) of gecombineerd (Core met Channel) inspecteer- en reinigbaar.

Verticale infiltratie met V-flow

Het V-flow verticaal infiltratiesysteem is een echte probleemoplosser die vier functies combineert: regenwater opvangen, filteren, bergen en infiltreren. Het systeem is een antwoord wanneer installatiehinder voor omwonenden tot een minimum beperkt mo...

Infiltreren en transporteren met IT-buis

Twee vliegen in één klap: dat is IT-buis. Tijdens het transport wordt het regenwater al geïnfiltreerd. Dat zorgt voor een maximale oppervlaktebenutting door infiltratie over een zo groot mogelijk gebied te spreiden.