Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Infiltratiekratten voor groenzones en lichte verkeersbelasting

Ondergronds infiltreren wordt bijna altijd gedaan met infiltratiekratten. Deze kunststof kratten slaan tijdens een regenbui het overtollige water op, om het daarna geleidelijk aan de bodem af te geven. Doordat infiltratiekratten onder parkeerplaatsen, gazons of speelvelden geplaatst kunnen worden verliest u bovengronds geen ruimte.

Een simpel kliksysteem maakt het mogelijk om infiltratiekratten aan elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u al snel met enkele kratten een compact en groot infiltratievolume. De ideale oplossing dus als u maar een beperkt grondoppervlakte heeft om te gebruiken.

Voorverpakt voor hoog gebruiksgemak

Duborain heeft verschillende soorten infiltratiekratten in het assortiment. Voor groenzones en zones met lage verkeersbelasting is de Rainbox 3S infiltratiekrat met een verkeersbelastbaarheid tot 12 ton ideaal. Bij het ontwerp van de Rainbox 3S, stond gebruiksgemak voorop. De kratten zijn bijzonder licht zodat installatie door één persoon mogelijk is. Ze zijn voor kleinere volumes ook voorverpakt in geotextiel zodat u er altijd zeker van bent dat de omhulling volgens de regels van de kunst is uitgevoerd. Het vermijdt ook dat er bij het inpakken op de bouwplaats al vuil in het infiltratiesysteem komt.

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.