Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Filteren

Regenwater beheren begint met regenwater filteren. Bij elk complex systeem is dat een essentieel onderdeel. Denk maar aan motoren, zwembaden en verluchtingssystemen. Filters voorkomen verstoppingen en zorgen ervoor dat het eindproduct zuiver genoeg is voor verwerking of gebruik. Bij regenwatersystemen is dat niet anders. Duborain biedt dan ook een ruim assortiment filters aan die bij quasi elke stap van het systeem ingeschakeld kunnen worden.

Geotextiel voor infiltratievoorzieningen vindt u hier

Geotextiel voorkomt dat vuil en zand een infiltratievoorziening zoals kratten of IT-buizen binnendringen.

Filters voor regenwatertanks, doe de natuur een plezier

Als u regenwater gebruikt voor bijvoorbeeld het spoelen van de WC, wilt u liever geen vuil in het spoelwater. Daarom heeft Duborain een aantal filters voor regenwatergebruik.

Koolwaterstofafscheiders voor regenwater, voorkom bodemvervuiling

Koolwaterstofafscheiders, ook wel benzine- en olieafscheiders genoemd, voorkomen bij infiltratie bodemvervuiling door bijvoorbeeld gelekte benzine of olie.

Centrale filterunit, voor eenvoudig onderhoud van het regenwatersysteem

Kies voor gebruiksgemak bij het zuiveren van regenwater met een centrale filterunit.

De zandvangput om regenwater te filteren vindt u hier

Een zandvangput haalt zand en ander grof vuil uit het regenwater. Deze oplossing vereenvoudigt controle en onderhoud.

Op zoek naar regenwater filters voor de dakgoot?

Met filters voor de dakgoot pakt u het probleem bij de bron aan. Ze halen vuil uit het regenwater nog voor dat het regenwatersysteem ingaat.

Loofafscheider voor de standleiding van uw infiltratiesysteem

Een eenvoudige en snelle ingreep om regenwater te filteren, is het plaatsen van een loofafscheider. Geen graafwerk, geen ladders en snel resultaat.