Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Geotextiel voor infiltratievoorzieningen

Ondergrondse infiltratie wordt in het merendeel van de gevallen uitgevoerd met infiltratiekratten of IT-buizen. De bedoeling daarvan is uiteraard dat het overtollige regenwater eerst in de krat of buis opgeslagen wordt, waarna het later langzaam aan de bodem wordt afgegeven. Daarbij is het de bedoeling dat er alleen water uit de voorziening vloeit, niet dat er zand of vuil in komt.

Daarom biedt DYKA u Duborain geotextiel aan. Door het om de infiltratievoorziening te wikkelen, kan er nog wel water door, maar blijven zand en vuil eruit. Bij grote volumes Rainbox Cube of Rainbox 3S dient u het geotextiel zelf om de kratten te wikkelen. Voor kleinere te infiltreren volumes kunt u reeds voorverpakte Rainbox 3S kratten kopen. . De infiltratie- en transportleidingen zijn standaard reeds omwikkeld met geotextiel. Voorverpakken met geotextiel vermindert het werk bij installatie en garandeert u dat het geotextiel optimaal is aangebracht

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.