Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regentonnen

Duborain oplossingen voor regenwatergebruik zijn er ook voor kleine toepassingen thuis. Met een groot assortiment regentonnen komt DYKA tegemoet aan de stijgende interesse in kleinschalig regenwatergebruik. Zo kunt u ook van regenwater gebruik maken zonder uw tuin open te graven voor een ondergrondse tank. Sluit een regenton aan op bijvoorbeeld de dakafvoer van uw tuinhuis en u besproeit uw tuin voortaan gratis én ecologisch. Deze tonnen zijn ook ideaal in situaties waar geen vast wateraftappunt in de buurt is. Denk maar bijvoorbeeld aan het bloemenperk in uw bedrijf, begraafplaatsen of weides voor paarden.

Alle kleuren en maten

Elke tuin is uniek. Daarom zijn de regentonnen van Duborain dat ook. Beschikbare volumes variëren tussen 210 en 1000 liter. De verschillen zitten niet alleen in de gebruikte volumes. Ook met de stijl houdt DYKA rekening.

Bent u eerder het mediterrane type, dan raden we u de terracotta Amfoor aan. Toch maar liever klassiek? Een regenton in de vorm van een wijnvat is het antwoord. Of bent u het trendy type dat mee is met de laatste hypes. Kies dan voor de design tank in de vele flashy kleurtjes met ingebouwde plantenbank. Moet het onopvallend zijn? Een rechttoe rechtaan regenton in klassiek groen volstaat dan.

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.