Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwatertanks voor grote volumes

Wie op grote schaal regenwater gebruikt, komt uiteraard niet toe met een huis-, tuin- en keukenregenton. Voor de grote volumes biedt Duborain u de Carat regenwatertank aan. Die is ideaal voor industriële omgevingen. Denk maar aan opslagtanks voor bluswater.

Verschillende types

De Carat tank is licht en eenvoudig te installeren. De tanks zijn beschikbaar in verschillende types voor verschillende verkeerssituaties. De kleinste tank, RWA tank Carat, kan verkeersbelastingen aan tot 3,5 ton, zijn volumes variëren tussen 2700 en 6500 liter. Hogere verkeersbelasting nodig? Dan is de RWA tank Carat XL met zijn verkeersbelastbaarheid tot 12 ton meer iets voor u. De volumes van 8500 en 10000 liter laten u heel wat regenwater opslaan. Is dat nog niet voldoende, dan kiest u voor de RWA tank Carat XXL. Die is maximaal verkeersbelastbaar tot 40 ton en is beschikbaar in volumes tussen 16000 en 76000 liter.

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.