Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Opvangen

Regenwater kanaliseren naar een infiltratieoplossing, kan pas als dat regenwater eerst opgevangen wordt. Daarvoor biedt Duborain u verschillende oplossingen. Dakafvoeren, lijnafwatering en kolken. Voor elk soort probleem is steeds de juiste methode beschikbaar.

Regenwater opvangen met V-flow? DYKA heeft de oplossing

V-flow verticale infiltratiesystemen hebben een ingebouwde kolk voor het opvangen van water. Met een V-flow koopt u dan ook een compleet systeem dat regenwater opvangt, filtert, bergt en infiltreert.

Vind hier kolken voor het opvangen van regenwater

Duborain kolken geven visueel met een waaiermotief of met de tekstaanduiding ‘infiltratie’ aan dat water in de bodem geïnfiltreerd wordt. Ze bieden bovendien een gemakkelijk toegankelijk reinigings- en controlepunt.

Dakgoten afvoeren regenwater

Dakgoten in verschillende vormen en maten zijn een belangrijke bescherming voor uw gevel en terrein op de begane grond. Ze voorkomen waterschade en verzakkingen.