Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Dakgoten voor afvoer van regenwater

Een dakgoot voorkomt dat regenwater direct van het dak op de grond valt of tegen de gevel waait. Zo voorkomt u dat het regenwater ongewenste gaten of plassen veroorzaakt. Hoe banaal een dakgoot ook lijkt, het is een essentieel onderdeel van een efficiënt regenwatersysteem.

Waarin onderscheidt DYKA zich van andere leveranciers? Om te beginnen levert DYKA complete systemen. Niet alleen de dakgoten zelf, maar ook alle benodigde hulpstukken als beugels, eindstukken, bochten, hoeken en zelfs filters. Handige kliksystemen maken bij bepaalde types de installatie bijzonder eenvoudig. U heeft ook de keuze uit ronde mastgoten en vierkante bakgoten.

Uiteraard is de keuze voor een kunststof systeem rationeel de beste keuze. Het materiaal is licht en bespaart dus tijd bij de installatie. Bovendien gaat het om duurzaam, recycable materiaal. Tenslotte sluit het naadloos aan bij de vertrouwde PVC-leidingen die u als standleiding of elders in het gebouw gebruikt. Het complete assortiment dakgoten, vindt u hier, zowel bak- als mastgoten en bijhorende buizen en bevestigingssystemen.

Met regenwater omgaan? Kies dan voor Duborain regenwatersystemen van DYKA. Want na regen komt Duborain.