Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Reguleren

Met Duborain leidt DYKA het hele regenwaterproces in goede banen. Vanaf het dak tot de bodem. Door intensieve regenbuien treden er echter regelmatig pieken op in het wateraanbod. Dat kan voor problemen zorgen door water dat uit de riolering terugloopt in het infiltratiesysteem. Of voor overvolle infiltratiesystemen die op het terrein zelf kunnen overlopen. Daarom heeft Duborain verschillende oplossingen om de waterstromen te reguleren.

Terugslagkleppen stoppen vuil water uit de riolering

Niemand wil vuil water uit de riolering in zijn infiltratiesysteem, of erger nog, huis of tuin zien binnenlopen. Terugslagkleppen voor regenwatersystemen zijn hier het antwoord.

Debietregelaars laten tijdig water naar de riolering

De hoeveelheid regenwater die je maximaal naar de riolering of gracht laat lopen is erg belangrijk voor de op- en afwaartse waterbalans. Debietregelaars zorgen voor deze gecontroleerde lozing. Overstorten vooorkomen overstroming op het terrein.