Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ook firma Snick ontdekt de voordelen van DYKA-AIR

Begin 2015 kreeg de firma Snick de opdracht een nieuwbouw villa in Moerbrugge te voorzien van de allernieuwste installatietechnieken waaronder ook een duurzaam ventilatiekanalensysteem.

Het aanbevolen ventilatiekanalensysteem

Zaakvoerder Bruce Snick ging op zoek naar informatie en komt na het volgen van verschillende infosessies tot de conclusie dat het ventilatiekanalensysteem van DYKA als meest opportune wordt aanbevolen.

Na contacten met de firma DUCO, die op hun beurt ook het DYKA-AIR ventilatiekanalensysteem aanprezen als het best te gebruiken besluit Bruce Snick contact op te nemen met Guido Labaere, accountmanager B&I van DYKA.

Samen bespreken ze uitvoerig de aerodynamica, de geringe luchtweerstand, alsmede de voordelen tijdens de diverse bouwfases en wordt er gekozen om het DYKA-AIR ventilatiekanalensysteem te plaatsen in de nieuwbouw villa te Moerbrugge.

Positief ontvangen

Niets dan positieve geluiden zegt Bruce Snick: “Met DYKA-AIR kozen wij voor een kwaliteitsvol ventilatiekanalensysteem. Als je dan kijkt naar de combinatie gewicht en stijfheid, de zekerheid qua luchtdichtheid en als je ziet dat er geen deuken in het ventilatiekanaal komen wat niet vanzelfsprekend is op een bouwplaats, het blijft verbazingwekkend.”