Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ervaring en de nieuwste ontwerptechnologie

Computional Fluid Dynamics is software die gebruikt wordt om luchtstromen te simuleren. Het is een ontwerpmethode die in de Formule1 ingezet wordt om luchtweerstanden te minimaliseren. Ook tijdens het ontwerp van DYKA AIR werd gebruik gemaakt van CFD.

Lage weerstand biedt meer mogelijkheden

De simulatie van luchtstromen in combinatie met de kennis en ervaring van DYKA met kunststof, resulteren in een innovatie ontwikkeling. Een ventilatiekanalensysteem met een optimaal design en een minimale luchtweerstand.

Lucht transporteren door een kanalensysteem kost energie. De slim ontworpen hulpstukken en de lage weerstand van kunststof maken het mogelijk om lucht beter te geleiden. Hierdoor is minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid lucht te transporteren. Het resultaat is uniek. Want DYKA AIR is een kunststof ventilatiekanalensyteem met voordelen voor de installateur, de gebouweigenaar en de eindgebruiker.