Ventilatie

 1. Ook firma Snick ontdekt de voordelen van DYKA-AIR

  Ventilatie

  Ook firma Snick ontdekt de voordelen van DYKA-AIR

  Steeds meer installateurs en bouwbedrijven kiezen voor DYKA-AIR. Ook firma Snick ontdekt de voordelen en kiest voor het revolutionaire ventilatiekanalensysteem van DYKA.

  Lees meer
 2. Waarde halen uit uw investering met DYKA-AIR

  Ventilatie

  Waarde halen uit uw investering met DYKA-AIR

  Bedrijfseigenaar Marc Ceelen van Bouwonderneming Marc Ceelen BVBA uit Hamont heeft al verschillende projecten met het ventilatiekanalensysteem van DYKA erop zitten. Ook voor de nieuwbouw woning van zijn zoon kiest Marc voor DYKA-AIR.

  Lees meer
 3. Ervaring en de nieuwste ontwerptechnologie

  Ventilatiekanalen

  Ervaring en de nieuwste ontwerptechnologie

  De ontwikkeling van DYKA AIR is gebaseerd op bestaande technologieen en onze kennis van kunststof. Aangevuld met de kracht van Computional Fluid Dynamics.

  Lees meer
 4. Een behoefte aan gezonde lucht

  Een behoefte aan gezonde lucht

  Woningen worden steeds beter geïsoleerd waardoor ventilatie steeds belangrijker wordt. Isoleren is belangrijk om de energieverliezen te beperken maar ventileren is noodzakelijk om een gezond binnenklimaat te garanderen. ...

  Lees meer
 5. Mechanische ventilatie

  Mechanische ventilatie - Systeem C

  Mechanische ventilatie

  Voer verse lucht natuurlijk toe via de “droge ruimtes” en vervuilde of vochtige lucht mechanisch af via de “natte” ruimtes. Ventileer volgens Systeem C met de stille en energiezuinige ventilatoren van Duco.

  Lees meer
 6. Lucht gecontroleerd toe- en afvoeren met balansventilatie

  Balansventilatie - Systeem D

  Lucht gecontroleerd toe- en afvoeren met balansventilatie

  Met de ventilatiekanalen van DYKA AIR kunt u niet alleen lucht mechanisch afvoeren maar tegelijkertijd ook mechanisch toevoeren. We spreken dan ook wel van balansventilatie.

  Lees meer
 7. Technische ondersteuning

  Technische Ondersteuning

  Technische ondersteuning

  Samen met u ontleden wij bestektekeningen en zetten ze om naar werktekeningen inclusief materialenstaat en overzichtelijke offertes. Onze afdeling Engineering & Consultancy is een kei in het vertalen van uw werktekening naar een compleet leidingo...

  Lees meer