Waarde halen uit uw investering met DYKA-AIR

Wij brachten Marc Ceelen op 6 februari een bezoek op de bouwinnovatiebeurs in Hasselt, waar hij pronkte met een DYKA-AIR opstelling, en stelden hem de vraag waarom hij steeds opnieuw kiest voor het DYKA-AIR ventilatiekanalensysteem....

Geen enkel systeem levert hetzelfde rendement

Het plaatsen van een ventilatiekanalensysteem is een serieuze investering, aldus Marc Ceelen. We willen dat onze klanten waarde halen uit hun investering. Wij bieden hun daarom ook alleen maar duurzame oplossingen aan waar dat wij zelf volledig achter staan.

Natuurlijk krijgen wij ook klanten over de vloer die een nieuwe woning willen bouwen en willen kiezen voor een ventilatiekanalensysteem opgebouwd uit flexibele slangen of metalen ventilatiekanalen. Maar dat raden we sterk af! Want geen enkel systeem levert hetzelfde rendement als een stevig ventilatiekanalensysteem zoals het systeem van DYKA-AIR.

Flexibele slangen hebben te veel weerstand, zeker als je ze gaat koppelen (korte stukken is allemaal afval). De metalen ventilatiekanalen zijn dan weer omslachtiger om te plaatsen en lopen gemakkelijk deuken op waardoor er lekkage kan optreden, ook de geluidsoverdracht ligt hier gevoeliger.

Met DYKA-AIR genieten wij van superieure aerodynamische eigenschappen. Dit ventilatiekanalensysteem is slagvast, kan gemakkelijk geplaatst worden en is met haar gladde materiaaloppervlak, ronde vormen, licht gewicht en vloeiende overgangen eenvoudig te onderhouden. Het systeem blijft jaar in jaar uit optimaal presteren. Daarnaast zijn de ventilatiekanalen van DYKA verkrijgbaar in universele aansluitmaten. Daarmee zijn ze dus geschikt voor alle gangbare ventilatorboxen en ventielen.

Tendens in de bouw

Sinds 1 januari 2006 verplicht de EPB-regelgeving de integratie van een ventilatiesysteem in een nieuwbouwwoning of in een grote renovatie. Marc Ceelen ziet een tendens: "Het is vanzelfsprekend dat sinds de verplichting er steeds meer ventilatiekanalensystemen geplaatst worden. Maar je merkt wel dat de laatste jaren klanten zich steeds beter informeren en ook gaan kiezen voor kwaliteit."

Nieuwbouw project in Hamont

Bouwonderneming Marc Ceelen BVBA heeft al verschillende projecten met DYKA-AIR erop zitten. Zo plaatsten zij o.a. het ventilatiekanalensysteem in Hamont voor onderneming Umans-Winters N.V.