Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

De DYKA X-TRA is uit!

In deze tweede editie vind je alles over onze oplossingen, nieuws en een aantal scherpgeprijsde artikelen. Download de folder en bestel direct jouw favorietie artikelen. 

Download DYKA X-TRA

Alles voor regenwater

Van opvang tot transport en van verticale infiltratie tot bufferen. Bij ons vind je praktische regenwateroplossingen van roof-to-river. 

Bekijk onze oplossingen

Duurzaamheid bij DYKA Group

Ontdek ons duurzaamheidsprogramma. We hebben ons duurzaamheidsprogramma gegroepeerd in drie belangrijke aandachtsgebieden (circulariteit, mensen en continue verbetering) die verschillende SDG’s omvatten.

Meer informatie

Onze producten

Uitgelicht

Catalogus 2023

De informatie over ons productaanbod vind je terug in onze catalogus. Je kunt hem hier downloaden.

DYKA nieuwsbrief

  • Het laatste nieuws
  • Product updates
  • Tips & tricks

DYKA altijd in de buurt

DYKA heeft in totaal 9 filialen over heel België. Ieder filiaal bestaat uit een magazijn en shop. We hebben flinke voorraden zodat je altijd vindt wat je zoekt.

Laatste nieuwsberichten

DYKA levert rioleringsbuizen voor nieuw revalidatie- en MS-centrum in Pelt

In Pelt is de bouw van het nieuwe revalidatie- en MS-centrum Noorderhart in volle gang. De nieuwe locatie van het revalidatie- en MS-centrum bevindt zich op slechts twee kilometer afstand van onze productiesite in Pelt, een thuiswedstrijd voor Dyka dus.

Lees meer

Sluiting bouwverlof 2024

De zomerperiode komt eraan! Hierbij informeren we je over de data waarop wij gesloten zijn.

Lees meer
Meer nieuws