Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie vormen jouw sleutel tot succes. 

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand  in de residentiële bouw en de grond-, weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Neem contact op

Concept, installatie en advies

Op maat gezaagd, compleet gemonteerd of een totaaloplossing inclusief ontwerp en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling? De behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we diverse mogelijkheden, zodat er altijd een  passende oplossing is die aansluit bij jouw behoeften. 

Circulariteit en duurzaamheid

Door de kunststof leidingsystemen al in onze fabriek op maat te maken, blijven afval en overschotten van die systemen bij DYKA. Dit kunststof 'afval' kunnen we breken, vermalen en opnieuw gebruiken voor nieuwe kunststofproducten. In het geval dat de producten nog op maat gemaakt moeten worden op de bouwplaats, blijft er onvermijdelijk afval achter op de bouwplaats. Dit maakt dat prefab niet alleen een tijdbesparende, maar ook een duurzamere oplossing is. 

Waarom kiezen voor DYKA Prefab?

  • Ondersteuning in het hele proces: van engineering tot realisatie
  • DYKA = Dé partner voor alle leidingsystemen met jarenlange expertise
  • Hogere productiesnelheid- en capaciteit
  • Vermindering van de faalkosten
  • Duurzaam & circulair

Meer weten over prefab?

Heb je vragen of wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw project? Laat je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op!