Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab Solutions

Vandaag de dag moet je vaak in een steeds korter tijdsbestek met minder mensen een project realiseren en opleveren. Snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie vormen jouw sleutel tot succes.

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand in de residentiële bouw, modulaire bouw en fabrieksmatige bouw en de grond-weg- en waterbouw. Van op maat zagen tot de aanlevering van een compleet gemonteerde set: met prefab nemen we zoveel mogelijk voorbereidend werk van je over. We prefabriceren niet alleen, maar onze Engineering & Consultancy afdeling denkt ook graag mee en adviseert waar nodig. 

Meet-, buig- en zaagwerk

 We zagen de kunststof buizen voor je op de gewenste maat en schuinen deze, indien nodig, meteen aan. Dit gebeurt machinaal, dus je kunt erop rekenen dat dit op de mm nauwkeurig is. Zo kun je de vrijgekomen tijd elders investeren en sneller werken. Bovendien heb je geen zaagafval op de bouwplaats. Wij verwerken het afval tot nieuwe producten. 

Het bestellen van meet- en zaagwerk kan op een aantal manieren:

  • Via de tekenpakketten Revit, AutoCAD en Arkey; 
  • Door het invullen van een bestelformulier

Voor sommige toepassingen zijn buizen nodig die al in een specifieke bocht worden aangeleverd. Daarom is, naast zaagwerk, ook buigwerk mogelijk.

Buizen en hulpstukken op maat en gebundeld

Naast het op maat zagen van de buizen, kunnen we deze lengtes bundelen met de bijbehorende hulpstukken. De bundel wordt gelabeld met een door jou gekozen kenmerk en just in time geleverd op de bouw. Dit scheelt veel zoek- en puzzelwerk en andere handelingen vooraf én tijdens de bouw. 

Compleet gemonteerde set

We zagen en monteren de complete set in onze productieomgeving. Dit wordt gedaan door onze gespecialiseerde medewerkers aan de hand van de afgeleverde en goedgekeurde tekeningen en wensen. We garanderen je dat we perfecte verbindingen realiseren. Zo kun je de set op de bouwplaats direct en snel installeren. 

Compleet gemonteerde set met ontwerp en advies

We kunnen nog een laatste stap verder gaan door gebruik te maken van het advies en de expertise van onze afdeling Engineering & Consultancy, te zien als ons ‘in house ingenieursbureau’. Aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden, werken zij allereerst tekeningen uit voor het desbetreffende project. Na jouw akkoord gaan onze monteurs aan het werk om de sets te assembleren. De sets worden uiteindelijk bij jou op locatie afgeleverd. 

Met deze uitgebreide ondersteuning kun je snel een kwalitatief goede installatie opleveren. 

Meer weten over onze prefab Solutions?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!