Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Mensen

De tweede pijler van ons duurzaamheidsprogramma heeft betrekking op mensen. De pijler richt zich op mensgerelateerde onderwerpen zoals veiligheid en diversiteit.

Veel van onze bestaande producten helpen klanten, eindgebruikers en andere mensen al om duurzamer te worden. Tegelijk verankeren we duurzaamheid verder in onze activiteiten en processen. Hiervoor hebben we een duurzaamheidsprogramma opgesteld, bestaande uit drie pijlers.

Deze pijler heeft betrekking op het creëren van een veilige, inclusieve en elkaar versterkende omgeving, die verband houdt met 3 SDG's: kwaliteitsonderwijs, eerlijk werk en economische groei en ongelijkheid verminderen.  

 

Doelen

  • Veiligheid is onze grootste prioriteit, daarom doen we er alles aan om onze medewerkers in een veilige en gezonde omgeving te laten werken.
  • Het doel is dat al onze medewerkers tegen 2025 regelmatig duurzaamheids- en andere opleidingen volgen. Met het nieuwe Learning Management System hebben we al een grote stap gezet om dit doel te bereiken.  
  • We willen aantal mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf vergroten.
  • We richten ons op meer vrouwen in ons bedrijf. 

 

Heb je een vraag over ons duurzaamheidsprogramma?

We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.